ConcertsCulturaMúsica

Els Ocults tornen a la pista de carreres!!

Un sopar de pa amb oli nacional amb olives de Sóller amalgamat amb les peticions i anècdotes dels seus seguidors demanant que els Ocutls tornin a les places dels pobles mallorquins. Aqueix és el detonant del perquè quatre companys, un altre cop a contravent, decideixen de nou tornar a pujar junts a un escenari.

Després d’un bon grapat d’anys en estat de letargia, els Ocults tornen al seu particular país petit i ho fan amb la formació que va viure l’època daurada del rock català amb els germans Toni i Jaume Nicolau al capdavant i flanquejats per Biel Ferrer i Carles Grimalt.
La banda, conscient que sa bruixa Pilar ja deu tenir infants, prepara un repertori amb les seves cançons més conegudes per viure més i amb més intensitat el record de melodies com «qui l’agafa és seva» o «jo tenia una caseta a Mallorca».

Això va així, com diuen ells mateixos «volem festa als escenaris i volem sentir el públic ben a prop». Els Ocults ho tenen clar, «no en volem cap que no sigui dels nostres, no en volem cap que no vengui a pasar-ho bé» i és que aquesta formació musical, sempre ha estat sinònim de festa mallorquina.

Etiquetas
Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Mira también

Cerrar
Botón volver arriba
Cerrar