Event

HYDE XXI – Dos mundos bajo un mismo sol
17
Feb
2018
18
Feb
2018

HYDE XXI – Dos mundos bajo un mismo sol

Auditorium de Palma presenta el primer Pseudomusical de música rock produït a Espanya.

“Dos mundos bajo un mismo sol” és un espectacle multidisciplinari únic i diferent que barreja: música rock en directe, interpretacions d’actors, projeccions de vídeos, narracions en off i app mòbil.

És a més el primer espectacle apte per a teatres i auditoris on per primera vegada pots escollir entre 3 possibles finals de l’espectacle a través d’una aplicació gratis al teu mòbil.

És la història dels humans i els seus déus. Els déus debaten el destí de la raça humana i els humans componen música per comunicar-se amb els seus déus.

Un déu Annunaki (Déu Hyder) haurà de protegir a la raça humana al llarg dels temps … però aquest déu, s’ha oblidat del seu poble. Els humans componen música per a comunicar-se amb ell i explicar-li la realitat d’una societat que es troba entre l’evolució i la involució. La Deessa Amiam en canvi tindrà altres plans per a la nostra civilització. El destí de la raça humana estarà en joc en aquest espectacle, la votació des del teu mòbil desencadenarà el final.

El missatge: Aquest espectacle té com a finalitat la reflexió de l’espectador. Una reflexió particular de com avança la nostra societat, què estem fent bé i malament. La dualitat de l’ésser humà com una cosa poderós, i alhora perillós.

Tria el final: Novetat Nacional !: Baixa’t l’aplicació gratis al teu mòbil, busca en el teu Store “dos mons sota un mateix sol” i descobreix més detalls d’aquest xou. (Disponible a Itunes i Android)

Si t’agrada el rock simfònic, Quart Mil·lenni, ets addicte al mòbil i ets friki … aquest és el teu espectacle, a l’Auditòrium.

Si t'agrada Comparteix!