Event

Mythical Rock Festival · Cala Sant Vicenç
19
Ago
2017
20
Ago
2017

Mythical Rock Festival · Cala Sant Vicenç

  • Location:Cala Sant Vicenç
  • Venue:Plaça de Cala Molins
  • Length:05:00 pm – 01:00 am

Mythical Rock Festival neix amb la voluntat de retre homenatge a la musica dels 70,s 80’s i 90’s i oferir al públic un capvespre diferent on gaudir de bandes i cançons mítiques en directe…

En aquesta primera edició de Mythical el grup cap de cartell es La Granja (banda) un dels millors grups de la música pop espanyola, destaquen per la seva facilitat per compondre melodies enganxoses, alhora que (sobretot en directe) compten amb una gran potència. Aquest serà l’únic concertque oferiran a Mallorca durant aquest estiu.

Tambe participara Old Noise una de les bandes de rock mes destacades i explosives de l’illa, que rendira tribut els himnes del rock n’ roll.

Joan Xanguito component dels pirates pirats que recentment ha llençat la seva carrera en solitari, ens presentará els seu nou treball entre versió i versió.

Els Ander Grauns, amb Carles Grimalt al cap davant ens ens delectarà amb les millors versions nacionals.
Copletará el cartell la banda Alemanya Ronavill amb versions internecionals mitiques.

En conjunt seran més de 8 hores de Pop-Rock en directe, a la plaça de Cala Molins. A mes de la musica hi haura una zona infantil amb cuidadors i monitors per els infants, tindrem food trucks per que ningú passi gana i també un petit mercadet de vinil i objectes relacionats amb la temàtica del festival.

Un esdeveniment únic en un marc incomparable.

 

Si t'agrada Comparteix!