Streaming

Balearslive ofereix serveis integrals de streaming per a cobrir en directe qualsevol tipus d’esdeveniment a través d’Internet, podent-se seguir l’acte en qualsevol lloc del món, en temps real. Si tens la necessitat de difondre els teus congressos, reunions, xerrades, rodes de premsa, conferències, concerts, esdeveniments esportius, spots publicitaris, presentacions d’empresa o producte, el servei de retransmissió d’esdeveniments per streaming de Balearslive, t’ho posa fàcil i ha preus molt competitius

Streaming és un terme que fa referència al fet d’escoltar música o veure vídeos sense necessitat de descarregar-los prèviament, sinó que es fa en flux continu a través d’lnternet.

Balearslive proporciona tota la infraestructura per oferir el seu esdeveniment en directe a terminals mòbils, ordinadors d’escriptori i tablets sota sistemes Android, iOS i Windows i tant en temps real com baix demanda.

Ara la transmissió i difusió per Internet del seu esdeveniment més fàcil i prop que mai.

– Producció de vídeo multicàmera
– Servei de realització en directe. Amb inclusió de diapositives, gràfics, vídeo, aportacions de mitjans socials etc.
– Sistema de càmeres sense fils per a situacions que requereixin mobilitat.
– Uplink multiplataforma a qualsevol format de vídeo per a la distribució a altres mitjans.
– Pujada ràpida a YouTube, Vimeo o altres serveis d’allotjament en el núvol.
– Implementació d’un sistema d’accés restringit o mètode de prepagament.
– Possibilitat d’interacció en directe a través de xarxes socials o correu electrònic
– Creació d’una pàgina dedicada per a l’esdeveniment al web corporatiu del client amb incrustació del player
– Possibilitat de gravar l’esdeveniment per ser visualitzat posteriorment o editar-lo per generar contingut audiovisual

youtube-blanco
livestream-b
facebook

PREUS "LOW COST" PER A UN STREAMING PROFESSIONAL

Producció Audiovisual

Per la Producció Audiovisual i multimèdia disposem de les més modernes tecnologies per a la creació de continguts audiovisuals i multimèdia, a més de la creativitat i coneixement del nostre equip integrat per persones compromeses, capaces i amb àmplia experiència en el món audiovisual.

Vídeos i reportatges;

Balearslive treballa al seu costat per determinar el tipus de vídeo més adequat a la seva estratègia i desenvolupar un concepte que serà alhora original i molt atractiu. El documental corporatiu, el vídeo testimonial, storytelling i branded content són algunes de les tècniques utilitzades per plasmar en una producció audiovisual el missatge que vol transmetre. Els nostres serveis abasten totes les fases del procés de producció des de la generació de la idea i l’escriptura del guió al grafisme i tractament de la imatge en la postproducció. Per al rodatge del seu projecte de vídeo, disposem d’un complet equip propi i personal amb gran experiència audiovisual

Preus orientatius, demana'ns pressupost sense compromís

Tarifes de producció de vídeos i reportatges

Projecció Audiovisual

La darrera tecnologia en vídeo, visibilitat les 24 hores del dia, un suport publicitari de grans dimensions i possibilitats.

Descobreix les nostres pantalles gegants de leds per a concerts, presentacions de producte i publicitat interior, amb gran qualitat d’imatge, brillantor i color.

En Projecció Audiovisual disposem d’un servei de lloguer de pantalla gegant, així com de lloguer de pantalles led gegants a tot balears, tenim tot el que necessites en imatge i so per a esdeveniments, podem proporcionar-te un servei integral al millor preu. Treballem amb les millors marques del mercat i la més moderna tecnologia, per fer del teu esdeveniment quelcom original i nou.

Les pantalles gegants es poden utilitzar tant per a congressos o fires professionals com per a concerts, presentacions de productes, etc. Es poden instal·lar tant en interiors com en exteriors.

ALGUNES FEINES FETES