Cercar nous reptes i millorar dia a dia son dues de les moltes premisses que tenim a Balearslive i varen ser duites a la practica amb la feina que vàrem realitzar al Club Nàutic del Port de Pollença on es va disputar la XIV Copa d’Espanya de Pesca d’Altura Currican.

La competició organitzada per el Reail Club Nàutic del Port de Pollença conjuntament amb la Federació Espanyola i Balear de Pesca i Casting, entra dins les quatre competicions que es realitzen dins el territori espanyol per determinar els quatre equips que conformen la selecció espanyola per al mundial que es disputarà en 2022.

L’equip de Balearslive s’encarregà durant els dies de competició de donar servei al club nàutic amb la instal·lació d’una pantalla de LEDS gegant on els participants podien seguir el pesatge de les captures i els resultats classificatoris.

A més, Balearlive també va realitzar la retransmissió en directe del pesatge mitjançant les xarxes socials del club per a tots aquells aficionats que estaien interessats per la competició però que no podien accedir al moll degut a les mesures sanitàries.

Tot i aquestes labors el nostre equip també va realitzar un reportatge per a Televisió Espanyola, concretament per al canal Teledeporte, on resumirem el transcurs de tota la competició des de el primer dia on s’inscrivien els participants fins a l’entrega de trofeus.

Quatre dies de feina intensa i multidisciplinària on tots els integrants de l’equip de Balearslive desplaçats per a la cobertura d’aquest esdeveniment feren una gran tasca perquè la competició fos retransmesa sense problemes per a les xarxes socials, a més de ser enregistrat per a la posterior producció i edició del reportatge realitzat per a Teledeporte.

Deja una respuesta