La pandèmia, ha impedit que els aficionats hi puguin ser, però des de Balearslive et durem la carrera a casa

scuderia Costa Nord ha organitzat aquesta primera edició de la Pujada Formentor 2021 puntuable pel Campionat de Balears. Consistirà en una carrera de tres mànigues, les quals transmetrem de manera individual en directe. Dins cada màniga hi haurà els participants de la Copa de Drift, del Campionat de Balears de Regularitat Esport, del Campionat de Balears de Tram Cronometrat (vehicles de ral.li amb pilot i copilot) i del Campionat Balear de Muntanya. El recorregut de la carrera és de 3,5 quilòmetres.

A causa de la situació generada per la pandèmia, no hi podrà haver públic. Balearslive en col·laboració amb Escuderia Costa Nord oferiran als aficionats de l’automobilisme aquesta singular cursa en directe que transcorre pels paratges de Formentor, un traçat exigent i delicat i al mateix temps meravellós.

Tecnologia a l’extrem, tot un repte.


Més del 70% del recorregut es troba en una zona d’ombra de poca o nul·la cobertura mòbil. Això fa que sigui un repte complex per nosaltres. La manera en què produïm aquest streaming serà situant diverses càmeres a diferents punts del recorregut. Els senyals s’enllaçaran sense fils amb el control de realització que estarà situat a la zona de meta situada en el Mirador del Colomer.

Aquest repte forma part del nostre esperit de superació. Durem la tecnologia a l’extrem per tal de poder transmetre vídeo i àudio HD a llarga distancia i sense fils. Tot això, gràcies a mètodes totalment innovadors fruits de la pròpia recerca amb exitosos resultats en les proves realitzades fins ara. Això, ens pot obrir tot un camp de possibilitats per futures emissions en streaming des de llocs remots.

Som coneixedors de l’oferta de serveis avançats que hi ha avui dia quant a la transmissió de senyals, però nosaltres oferim un servei adaptat a les necessitats i pressupost de cada client, per esdeveniments de petit i mitjà format amb un servei de qualitat i professional.

Deja una respuesta